Smålandshyttan i Emmaboda AB

Kalmar län

Information

Smålandshyttan i Emmaboda AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där Smålandshyttan i Emmaboda AB finns. I Emmaboda så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Smålandshyttan i Emmaboda AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Smålandshyttan i Emmaboda AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Smålandshyttan i Emmaboda AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0471-41220.

Emmaboda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Smålandshyttan i Emmaboda AB Privat, ej börsnoterat.

Smålandshyttan i Emmaboda AB har idag 556229-2176 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Smålandshyttan i Emmaboda AB

Bolaget skall bedriva glastillverkning, glasförsäljning, restaurangverksamhet, handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Smålandshyttan i Emmaboda AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wiefel, Wolfgang Jürgen som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiefel, Nanitta Elwira som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, ERAB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .