Matpatronen Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva kiosk och restaurangrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Matpatronen Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Emmaboda så är Matpatronen Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Emmaboda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Emmaboda och i Kalmar län. Redan 1983-03-08 så skapades Matpatronen Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Matpatronen Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556226-2096 är organisationsnummret för företaget som finns i Emmaboda.

Just nu är Matpatronen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Matpatronen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Matpatronen Aktiebolag är Brånéus, Karl Tord Andreas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Brånéus, Anita Ros-Mari som är född 1946 och har titeln Suppleant, Melén, Per Rikard som är född 1947 och har titeln Revisor, .