Egon Lönnqvist Handels Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Emmaboda och Egon Lönnqvist Handels Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Egon Lönnqvist Handels Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Egon Lönnqvist Handels Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Egon Lönnqvist Handels Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-10-05. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där företaget finns i jobbar för att företag som Egon Lönnqvist Handels Aktiebolag ska trivas.

Egon Lönnqvist Handels Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Emmaboda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Egon Lönnqvist Handels Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Egon Lönnqvist Handels Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med Egon Lönnqvist Handels Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0471-10421.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Egon Lönnqvist Handels Aktiebolag är Lönqvist, Jan Egon Herbert som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönqvist, Barbro Eivor Birgitta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Andersson, Lennart Gustaf Artur som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Egon Lönnqvist Handels Aktiebolag har 556221-1804 som sitt organisationsnummer.