POBARNOLD Sko AB

Kalmar län

Information

POBARNOLD Sko AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där POBARNOLD Sko AB finns. I Emmaboda så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. POBARNOLD Sko AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket POBARNOLD Sko AB har haft sedan 1994-01-01. POBARNOLD Sko AB har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till POBARNOLD Sko AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Långg. 16, 392 32, Kalmar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0480-15839.

Emmaboda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är POBARNOLD Sko AB Privat, ej börsnoterat.

POBARNOLD Sko AB har idag 556211-1624 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för POBARNOLD Sko AB

Bolaget skall bedriva försäljning av skor och svenskt hantverk, värdepappershandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I POBARNOLD Sko AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Stig Roland Jan-Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ingrid Teresia som är född 1944 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, ERAB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .