Elektro-Radio i Emmaboda Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Emmaboda finns det ett Aktiebolag som heter Elektro-Radio i Emmaboda Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Elektro-Radio i Emmaboda Aktiebolag i Kalmar län. Emmaboda är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Elektro-Radio i Emmaboda Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 1979-03-27 så har Elektro-Radio i Emmaboda Aktiebolag varit registrerat och sedan 1979-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Elektro-Radio i Emmaboda Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med Elektro-Radio i Emmaboda Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 4, 361 30, Emmaboda. Vi ni istället prata med Elektro-Radio i Emmaboda Aktiebolag så kan ni göra det på 0471-10291.

Bolaget skall driva handel med radio, television, elektriska artiklar och hushållsmaskiner jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Siv Ann-Sofi Margareta som är född 1956 och har titeln VD, Johansson, Siv Ann-Sofi Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sten-Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henningsson, Kjell Gustaf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Berne Karl-Gustav som är född 1949 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorHäggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Henningsson, Kjell Gustaf -Johansson, Siv Ann-Sofi Margareta -Johansson, Sten-Olof .

Elektro-Radio i Emmaboda Aktiebolag har 556199-6710 som sitt organisationsnummer.