Flygt Vattenövervakning Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Emmaboda och Flygt Vattenövervakning Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Flygt Vattenövervakning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Flygt Vattenövervakning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Flygt Vattenövervakning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-06-25. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Flygt Vattenövervakning Aktiebolag ska trivas.

I Emmaboda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla, tillverka och marknadsföra system för vattenövervakning samt äga aktier i andra bolag med liknande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flygt Vattenövervakning Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Flygt Vattenövervakning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med Flygt Vattenövervakning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Flygt Vattenövervakning Aktiebolag är Williamson, John Patrick som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindquist, Ylva Marta Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Seeger, Gerhard Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Ekberg, Peter Stellan som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Flygt Vattenövervakning Aktiebolag har 556181-9227 som sitt organisationsnummer.