Sjövik Vissefjärda AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Emmaboda och Sjövik Vissefjärda AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Sjövik Vissefjärda AB är ett av dem. Statusen för Sjövik Vissefjärda AB är att Bolaget är aktivt.

Sjövik Vissefjärda AB är ett Aktiebolag och skapades 1973-05-28. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där företaget finns i jobbar för att företag som Sjövik Vissefjärda AB ska trivas.

Sjövik Vissefjärda AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Emmaboda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva VVS-installationer och försäljning av VVS-artiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjövik Vissefjärda AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Sjövik Vissefjärda AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med Sjövik Vissefjärda AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0471-20310.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Sjövik Vissefjärda AB är Isaksson, Claes Morgan Sören som är född 1968 och har titeln Likvidator, Jönsson, Ulf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Sjövik Vissefjärda AB har 556181-0978 som sitt organisationsnummer.