Entreprenad AB Bo Andréasson

Kalmar län

Information

Entreprenad AB Bo Andréasson är ett av många bolag som finns i Emmaboda. Det är nämligen den kommunen som Entreprenad AB Bo Andréasson finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Entreprenad AB Bo Andréasson är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Entreprenad AB Bo Andréasson som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1972-10-10. Men sedan 1973-01-01 så har Entreprenad AB Bo Andréasson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fabriksg. 8, 361 31, Emmaboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Entreprenad AB Bo Andréasson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0471-33458.

Emmaboda arbetar för att bolag som Entreprenad AB Bo Andréasson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Entreprenad AB Bo Andréasson. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget Har till föremål för sin verksamhet att bedriva enterprenadrörelse inom byggnads och markanläggningsbranschen.

Firmatecknare för Entreprenad AB Bo Andréasson är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Entreprenad AB Bo Andréasson och det är följande personer, Andreasson, Bo Gustaf Roland som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andreasson, Siv Eva Viola som är född 1942 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, EGA Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Entreprenad AB Bo Andréasson är 556170-3843.