RCS Fastigheter i Emmaboda Aktiebolag

Kalmar län

Information

RCS Fastigheter i Emmaboda Aktiebolag är ett bolag som finns i Emmaboda. I RCS Fastigheter i Emmaboda Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fransson, Christer Inge Vilhelm som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Stig Erland som är född 1940 och har titeln Suppleant, Lindgren, Kerstin Linnea som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Kerstin Lindgren i Kalmar som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RCS Fastigheter i Emmaboda Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå RCS Fastigheter i Emmaboda Aktiebolag på telefon 0471-12005.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är RCS Fastigheter i Emmaboda Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

RCS Fastigheter i Emmaboda Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

RCS Fastigheter i Emmaboda Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och RCS Fastigheter i Emmaboda Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RCS Fastigheter i Emmaboda Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

RCS Fastigheter i Emmaboda Aktiebolag har 556123-6976 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.