DR TRIMMER Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Emmaboda och DR TRIMMER Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och DR TRIMMER Aktiebolag är ett av dem. Statusen för DR TRIMMER Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

DR TRIMMER Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1969-01-02. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där bolaget finns i jobbar för att bolag som DR TRIMMER Aktiebolag ska trivas.

DR TRIMMER Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Emmaboda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt handel med anläggningar avsedda för fritidsbranschen ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet samt detaljhandel med trädgårdsmaskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DR TRIMMER Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är DR TRIMMER Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med DR TRIMMER Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0471-33545.

Firman tecknas var för sig av -Albertsson, Erik Valdemar -Albertsson, Stina Margareta.

De som är på något sätt har med DR TRIMMER Aktiebolag är Albertsson, Erik Valdemar som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Albertsson, Stina Margareta som är född 1930 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, EGA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

DR TRIMMER Aktiebolag har 556122-2034 som sitt organisationsnummer.