ELGERA AB

Kalmar län

Information

ELGERA AB är en verksamhet som finns i Emmaboda. I ELGERA AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Sten-Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henningsson, Kjell Gustaf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Berne Karl-Gustav som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ELGERA AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå ELGERA AB på telefon 0478-10182.

Bolaget skall bedriva elektrisk installationsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är ELGERA AB av bolagstypen Aktiebolag.

ELGERA AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

ELGERA AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och ELGERA AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ELGERA AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Henningsson, Kjell Gustaf -Johansson, Sten-Olof

ELGERA AB har 556101-0850 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.