Glasma Aktiebolag

Kalmar län

Information

556085-8671 är organisationsnummer för företaget Glasma Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Glasma Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Emmaboda som är den kommunen som Glasma Aktiebolag finns i.

Glasma Aktiebolag har varit registrerat sedan 1963-01-08 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Glasma Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Glasma Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Emmaboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Glasma Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jansson, Ulf Torsten Firman tecknas i förening av -Kallenberg, Gitte Josefine -Svensson, Kenneth Gustav Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Glasma Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0471-10815 eller genom brev på följande adress:
Långg. 22, 361 31, Emmaboda

Bolaget skall driva handel med och förädling av råvaror för glasindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Glasma Aktiebolag och det är Svensson, Kenneth Gustav Lennart som är född 1954 och har titeln Extern VD, Erlandsson, Hans-Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Ulf Torsten som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kallenberg, Gitte Josefine som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kullman, Ingvar Carl-Axel som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor