Byggcentralen i Emmaboda Fastighets Aktiebolag

Kalmar län

Information

Byggcentralen i Emmaboda Fastighets Aktiebolag är ett företag som finns i Emmaboda. I Byggcentralen i Emmaboda Fastighets Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Gert-Olle Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Barrdahl, Ing-Britt Marianne som är född 1950 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Byggcentralen i Emmaboda Fastighets Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byggcentralen i Emmaboda Fastighets Aktiebolag på telefon 0471-40218.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Byggcentralen i Emmaboda Fastighets Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Byggcentralen i Emmaboda Fastighets Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kalmar län och Emmaboda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Byggcentralen i Emmaboda Fastighets Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Byggcentralen i Emmaboda Fastighets Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggcentralen i Emmaboda Fastighets Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Byggcentralen i Emmaboda Fastighets Aktiebolag har 556077-4449 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.