Emmaboda Elektriska Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Emmaboda och Emmaboda Elektriska Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Emmaboda Elektriska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Emmaboda Elektriska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Emmaboda Elektriska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1959-07-02. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där företaget finns i jobbar för att företag som Emmaboda Elektriska Aktiebolag ska trivas.

Emmaboda Elektriska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Emmaboda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva elektrisk installationsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Emmaboda Elektriska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Emmaboda Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med Emmaboda Elektriska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0471-33014.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Henningsson, Kjell Gustaf -Johansson, Sten-Olof.

De som är på något sätt har med Emmaboda Elektriska Aktiebolag är Johansson, Sten-Olof som är född 1954 och har titeln VD, Johansson, Sten-Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Kjell Gustaf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Berne Karl-Gustav som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Emmaboda Elektriska Aktiebolag har 556069-1064 som sitt organisationsnummer.