EMFAB-Emmaboda Fastighetsaktiebolag

Kalmar län

Information

EMFAB-Emmaboda Fastighetsaktiebolag är ett av många företag som finns i Emmaboda. Det är nämligen den kommunen som EMFAB-Emmaboda Fastighetsaktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

EMFAB-Emmaboda Fastighetsaktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

EMFAB-Emmaboda Fastighetsaktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1959-02-18. Men sedan 1985-01-01 så har EMFAB-Emmaboda Fastighetsaktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rådhusg. 1, 361 30, Emmaboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EMFAB-Emmaboda Fastighetsaktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0471-249000.

Emmaboda arbetar för att företag som EMFAB-Emmaboda Fastighetsaktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för EMFAB-Emmaboda Fastighetsaktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall driva förvaltning av fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för EMFAB-Emmaboda Fastighetsaktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -Karlsson, Mats Håkan Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till EMFAB-Emmaboda Fastighetsaktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Mats Håkan Gunnar som är född 1942 och har titeln Extern VD, Fagerström, Ann-Marie som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahllöf, Gullvi Gerd Vivi-Ann som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lennart Torsten Birger som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Bo Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Arne Lennart som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot.Andersson, Stig Ove Gerhard som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jansson, Jan-Erik som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jonsson, Christer Michael som är född 1959 och har titeln Suppleant.Rossbol, Bo Eddie som är född 1946 och har titeln Suppleant.Svensson, Per Göte Ingemar som är född 1942 och har titeln Suppleant.Häggbring, Mats Anders Peter som är född 1959 och har titeln Revisor.Lilja, Leif Roland Lage som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant.Erlandsson, Ingvar Nils Erik som är född 1933 och har titeln Lekmannarevisor.Gustavsson, Per Anders Gustaf som är född 1944 och har titeln Lekmannarevisor.Hansson, Ingrid Kerstin Teresia som är född 1945 och har titeln Lekmannarevisor.Karlsson, Gösta Karl-Erik som är född 1955 och har titeln Lekmannarevisor.Lundqvist, Tomas Hugo som är född 1940 och har titeln Lekmannarevisor.Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.RoLo Förvaltning AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för EMFAB-Emmaboda Fastighetsaktiebolag är 556068-2972.