Aktiebolaget Eriksmålaglas

Kalmar län

Information

556048-2217 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Eriksmålaglas. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Eriksmålaglas är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Emmaboda som är den kommunen som Aktiebolaget Eriksmålaglas finns i.

Aktiebolaget Eriksmålaglas har varit registrerat sedan 1946-09-16 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Eriksmålaglas så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Eriksmålaglas är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Emmaboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Eriksmålaglas är följande:
Firman tecknas var för sig av -Fjällbrink, Jan-Olof -Fjällbrink, Madeleine Eva Louise

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Eriksmålaglas så kan ni göra det på telefon genom 0471-41270 eller genom brev på följande adress:
Långg. 7, 361 31, Emmaboda

Bolaget skall driva fabriks- och handelsrörelse inom glasbranschen samt försäljning av glas och porslin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Eriksmålaglas och det är Fjällbrink, Jan-Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjällbrink, Madeleine Eva Louise som är född 1965 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, Johansson, Susanne Gun-Britt Marie som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, ERAB Revision AB som är född och har titeln Revisor,