Niklassons Biltjänst Aktiebolag

Kalmar län

Information

Niklassons Biltjänst Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där Niklassons Biltjänst Aktiebolag finns. I Emmaboda så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Niklassons Biltjänst Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Niklassons Biltjänst Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Niklassons Biltjänst Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Niklassons Biltjänst Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Smedjeg. 6, 361 31, Emmaboda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0471-10382.

Emmaboda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Niklassons Biltjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Niklassons Biltjänst Aktiebolag har idag 556047-9312 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Niklasson, Nils Olof -Niklasson, Peter Lennart är den som för stunden ansvarar för Niklassons Biltjänst Aktiebolag

Bolaget skall driva bilförsäljnings- och bilverkstadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Niklassons Biltjänst Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Niklasson, Peter Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Niklasson, Nils Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Niklasson, Nils Lennart som är född 1919 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, ERAB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .