Aktiebolaget Bernhard Jaensson (Hörnan)

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Emmaboda och Aktiebolaget Bernhard Jaensson (Hörnan) är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Bernhard Jaensson (Hörnan) är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Bernhard Jaensson (Hörnan) är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Bernhard Jaensson (Hörnan) är ett Aktiebolag och skapades 1930-02-21. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Bernhard Jaensson (Hörnan) ska trivas.

Aktiebolaget Bernhard Jaensson (Hörnan) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Emmaboda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handelsrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Bernhard Jaensson (Hörnan) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget Bernhard Jaensson (Hörnan) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Bernhard Jaensson (Hörnan) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0471-10080.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Bernhard Jaensson (Hörnan) är Kroon, Lars-Olof som är född 1935 och har titeln VD, Kroon, Lars-Olof som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén, Marie-Louise som är född 1965 och har titeln Suppleant, Haeggman Dahlgren, Gittan Anna Sofia som är född 1963 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Bernhard Jaensson (Hörnan) har 556028-6782 som sitt organisationsnummer.