ITT Water & Wastewater AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns ITT Water & Wastewater AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Emmaboda här finns det många olika Aktiebolag. ITT Water & Wastewater AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Emmaboda jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kalmar län gör att företag trivs där.

ITT Water & Wastewater AB är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556010-9422.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0471-247000 alternativt besöka eller skicka post till ITT Water & Wastewater AB på följande adress Stålv. 2, 361 42, Lindås.

ITT Water & Wastewater AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I ITT Water & Wastewater AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , , . . . . . . Linell, Nils Ronny Jörgen som är född 1960 och har titeln Suppleant . Nyström, Inger Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant . Sjökvist, Per-Olof Waldemar som är född 1959 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . Wiedenhoeft Palmqvist, Sonja Renate som är född 1961 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska driva gjuteri och mekanisk verkstad samt att tillverka och sälja utrustning, produkter och system för hantering och transport av vatten samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.