H S F - Ulrich Schumann

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Emmaboda och H S F - Ulrich Schumann är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och H S F - Ulrich Schumann är ett av dem. Statusen för H S F - Ulrich Schumann är att Bolaget är aktivt.

H S F - Ulrich Schumann är ett Enskild firma och skapades 2000-03-01. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som H S F - Ulrich Schumann ska trivas.

H S F - Ulrich Schumann är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29. I Emmaboda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel och import med hälsokost, kosmetika, rengöringsprodukter, elartiklar främst för kropp och massage. Trädgårds- och husservice. Förmedling av uthyrning av semesterstugor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att H S F - Ulrich Schumann är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29.

Idag är H S F - Ulrich Schumann och det finns flera verksamheter som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med H S F - Ulrich Schumann så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0471-20243.

.

De som är på något sätt har med H S F - Ulrich Schumann är Schumann, Ulrich Otto Hermann som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

H S F - Ulrich Schumann har 490510-XXXX som sitt organisationsnummer.