Auktionsgodsaffären Emmaboda

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Emmaboda och Auktionsgodsaffären Emmaboda är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Auktionsgodsaffären Emmaboda är ett av dem. Statusen för Auktionsgodsaffären Emmaboda är att Bolaget är aktivt.

Auktionsgodsaffären Emmaboda är ett Enskild firma och skapades 1983-01-31. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Auktionsgodsaffären Emmaboda ska trivas.

I Emmaboda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Köpa och sälja begagnade varor

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Auktionsgodsaffären Emmaboda är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Auktionsgodsaffären Emmaboda och det finns flera bolag som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med Auktionsgodsaffären Emmaboda så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0471-12776.

.

De som är på något sätt har med Auktionsgodsaffären Emmaboda är Olofsson, Rose-Marie Margit Carola som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, Englund, Boris Åke Gunnar som är född 1944 och har titeln Prokurist, .

Auktionsgodsaffären Emmaboda har 451105-XXXX som sitt organisationsnummer.