CME Consulting Mechanical Engineering

Kalmar län

Information

450909-XXXX är organisationsnummer för företaget CME Consulting Mechanical Engineering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CME Consulting Mechanical Engineering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Emmaboda som är den kommunen som CME Consulting Mechanical Engineering finns i.

CME Consulting Mechanical Engineering har varit registrerat sedan 1993-09-01 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CME Consulting Mechanical Engineering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

CME Consulting Mechanical Engineering är och det finns flera bolag i Emmaboda som också är .

Firmatecknare för CME Consulting Mechanical Engineering är följande:

Vill ni komma i kontakt med CME Consulting Mechanical Engineering så kan ni göra det på telefon genom 0471-12296 eller genom brev på följande adress:

Konsulterande ingenjörsverksamhet inom maskin- och verkstads- industrin.

Det finns olika personer som har en koppling med CME Consulting Mechanical Engineering och det är Bertilsson, Nils Gustaf Sigvard som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,