Bertil Engmans Auktionsservice

Kalmar län

Information

440228-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bertil Engmans Auktionsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bertil Engmans Auktionsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Emmaboda som är den kommunen som Bertil Engmans Auktionsservice finns i.

Bertil Engmans Auktionsservice har varit registrerat sedan 2007-04-03 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bertil Engmans Auktionsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Bertil Engmans Auktionsservice är och det finns flera bolag i Emmaboda som också är .

Firmatecknare för Bertil Engmans Auktionsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bertil Engmans Auktionsservice så kan ni göra det på telefon genom 070-6520746 eller genom brev på följande adress:

Auktioner, service vid försäljning av dödsbon och delar av hem.

Det finns olika personer som har en koppling med Bertil Engmans Auktionsservice och det är Engman, Bertil Ingvar som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,