GRIMBI Handels

Kalmar län

Information

430728-XXXX är organisationsnummer för bolaget GRIMBI Handels. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GRIMBI Handels är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Emmaboda som är den kommunen som GRIMBI Handels finns i.

GRIMBI Handels har varit registrerat sedan 1987-02-27 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för GRIMBI Handels så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

GRIMBI Handels är och det finns flera bolag i Emmaboda som också är .

Firmatecknare för GRIMBI Handels är följande:

Vill ni komma i kontakt med GRIMBI Handels så kan ni göra det på telefon genom 0471-10664 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av maskiner och förnödenheter

Det finns olika personer som har en koppling med GRIMBI Handels och det är Johnsson, Gösta Odd Benny som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,