Byggfirma Rolf Rask

Kalmar län

Information

400625-XXXX är organisationsnummer för bolaget Byggfirma Rolf Rask. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggfirma Rolf Rask är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Emmaboda som är den kommunen som Byggfirma Rolf Rask finns i.

Byggfirma Rolf Rask har varit registrerat sedan 1993-09-01 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggfirma Rolf Rask så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Byggfirma Rolf Rask är och det finns flera bolag i Emmaboda som också är .

Firmatecknare för Byggfirma Rolf Rask är följande:

Vill ni komma i kontakt med Byggfirma Rolf Rask så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet. Försäljning av div. byggmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggfirma Rolf Rask och det är Rask, Bror Rolf Kennert som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,