Hagdata Handelsbolag

Kalmar län

Information

969616-3121 är organisationsnummer för verksamheten Hagdata Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hagdata Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Emmaboda som är den kommunen som Hagdata Handelsbolag finns i.

Hagdata Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-07-06 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hagdata Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-07.

Hagdata Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Emmaboda som också är .

Firmatecknare för Hagdata Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Hagdata Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0471-33609 eller genom brev på följande adress:
Åkerv. 18, 361 42, Lindås

Konsultverksamhet inom databranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Hagdata Handelsbolag och det är Hagström, Bo Örjan som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Hagström, Gunhild Kristina Helén som är född 1941 och har titeln Bolagsman,