JANKI hästsport Handelsbolag

Kalmar län

Information

916529-2336 är organisationsnummer för verksamheten JANKI hästsport Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JANKI hästsport Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Emmaboda som är den kommunen som JANKI hästsport Handelsbolag finns i.

JANKI hästsport Handelsbolag har varit registrerat sedan 1989-11-30 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JANKI hästsport Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JANKI hästsport Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Emmaboda som också är .

Firmatecknare för JANKI hästsport Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med JANKI hästsport Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0471-20087 eller genom brev på följande adress:
Idrottsv. 6, 360 60, Vissefjärda

Försäljning av häst- och hundsportsartiklar

Det finns olika personer som har en koppling med JANKI hästsport Handelsbolag och det är Karlsson, Inger Siv-Britt som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Jan Peter som är född 1953 och har titeln Bolagsman,