Ettans Kiosk och Gatukök Handelsbolag

Kalmar län

Information

Ettans Kiosk och Gatukök Handelsbolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där Ettans Kiosk och Gatukök Handelsbolag finns. I Emmaboda så finns det många olika Handelsbolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Handelsbolag. Ettans Kiosk och Gatukök Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Ettans Kiosk och Gatukök Handelsbolag har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ettans Kiosk och Gatukök Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 5, 361 30, Emmaboda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0471-12145.

Emmaboda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Ettans Kiosk och Gatukök Handelsbolag har idag 916423-2325 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Ettans Kiosk och Gatukök Handelsbolag

Kiosk och gatukök

I Ettans Kiosk och Gatukök Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pouiklis, Anna-Maria som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Pouiklis, Dimitrios som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .