Bruze Åkeri & Transportförmedling Handelsbolag

Kalmar län

Information

Bruze Åkeri & Transportförmedling Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Emmaboda. Det är nämligen den kommunen som Bruze Åkeri & Transportförmedling Handelsbolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bruze Åkeri & Transportförmedling Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-05-28.

Bruze Åkeri & Transportförmedling Handelsbolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1980-12-15. Men sedan 2009-05-28 så har Bruze Åkeri & Transportförmedling Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industrig. 4, 361 31, Emmaboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bruze Åkeri & Transportförmedling Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0471-33500.

Emmaboda arbetar för att verksamheter som Bruze Åkeri & Transportförmedling Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bruze Åkeri & Transportförmedling Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Kalmar län.

Transport och spedition, import och handel med byggmaterial, elektronik samt presentartiklar

Firmatecknare för Bruze Åkeri & Transportförmedling Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bruze Åkeri & Transportförmedling Handelsbolag och det är följande personer, Bruze, Jan Gustaf Lennart som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Bruze, Nils Olof Martin som är född 1952 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Bruze Åkeri & Transportförmedling Handelsbolag är 916422-4900.