Handelsbolaget Lift & Kranservice

Kalmar län

Information

916421-5858 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Lift & Kranservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Lift & Kranservice är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Emmaboda som är den kommunen som Handelsbolaget Lift & Kranservice finns i.

Handelsbolaget Lift & Kranservice har varit registrerat sedan 1977-10-20 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Lift & Kranservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Lift & Kranservice är och det finns flera verksamheter i Emmaboda som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Lift & Kranservice är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Lift & Kranservice så kan ni göra det på telefon genom 0471-33500 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 4, 361 31, Emmaboda

Uthyrning av arbetsliftar samt mobilkranar

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Lift & Kranservice och det är Bruze, Jan Gustaf Lennart som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Bruze, Nils Olof Martin som är född 1952 och har titeln Bolagsman,