Upptäck Utvandrarleden i Småland Ekonomisk förening

Kalmar län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Emmaboda och Upptäck Utvandrarleden i Småland Ekonomisk förening är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Upptäck Utvandrarleden i Småland Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Upptäck Utvandrarleden i Småland Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Upptäck Utvandrarleden i Småland Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2007-03-01. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Emmaboda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Upptäck Utvandrarleden i Småland Ekonomisk förening ska trivas.

Upptäck Utvandrarleden i Småland Ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Emmaboda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att sälja, marknadsföra och utveckla turist- tjänster kring Utvandrarleden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Upptäck Utvandrarleden i Småland Ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Upptäck Utvandrarleden i Småland Ekonomisk förening och det finns flera bolag som är det idag i Emmaboda.

Vill man komma i kontakt med Upptäck Utvandrarleden i Småland Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0471-45012.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Berglund, Siv Ann Margret.

De som är på något sätt har med Upptäck Utvandrarleden i Småland Ekonomisk förening är Abrahamsson, Ola som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Siv Ann Margret som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Garami, Eva Lena som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Nils Ove som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Örnberg Markmann, Maria Charlotta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Valter Ingvar Edhard som är född 1925 och har titeln SuppleantMarkmann, Sune Christer Charlie som är född 1964 och har titeln Suppleant, .

Upptäck Utvandrarleden i Småland Ekonomisk förening har 769616-1368 som sitt organisationsnummer.