föräldrakooperativet Lilla Hjärtat Ek. för.

Kalmar län

Information

föräldrakooperativet Lilla Hjärtat Ek. för. är ett av många företag som finns i Emmaboda. Det är nämligen den kommunen som föräldrakooperativet Lilla Hjärtat Ek. för. finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

föräldrakooperativet Lilla Hjärtat Ek. för. som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2002-04-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsg. 41, 702 24, Örebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på föräldrakooperativet Lilla Hjärtat Ek. för. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0471-33588.

Emmaboda arbetar för att företag som föräldrakooperativet Lilla Hjärtat Ek. för. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för föräldrakooperativet Lilla Hjärtat Ek. för.. Det finns flera företag i Kalmar län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva ett föräldrakooperativt daghem för medlemmarnas barn.

Firmatecknare för föräldrakooperativet Lilla Hjärtat Ek. för. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Jan Erik -Jonasson, Anders Sven-Erik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till föräldrakooperativet Lilla Hjärtat Ek. för. och det är följande personer, Eriksson, Jan Erik som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Alm, Johan Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Louise Victoria Therése som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Fridvall Niklasson, Jenni Sofi som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Haraldsson, Johanna Eva Therese som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Hult, Mia Mari-Louise Carolin som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot.Isaksson, Mikael Lennart som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Frida som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Anders Sven-Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot.Jonsson, Ann Helene som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot.Karlsson, Susanne Helén som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot.Mårtensson, Jenny Elin Annicka som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot.Nilzén, Veronica som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot.Sandström, Elisabeth Cecilia som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot.Sare Bondesson, Susanna Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot.Ågesson, Hanna Frida Karolina som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot.Bondesson, Jens Ola Göthe som är född 1969 och har titeln Suppleant.Jonsson, Åke Ingvar Jörgen som är född 1969 och har titeln Suppleant.Sjösten, Jan Karl som är född 1973 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för föräldrakooperativet Lilla Hjärtat Ek. för. är 769608-2267.