Riksbyggens Bostadsrättsförening Emmabodahus nr 1

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Riksbyggens Bostadsrättsförening Emmabodahus nr 1. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Emmaboda här finns det många olika Bostadsrättsförening. Riksbyggens Bostadsrättsförening Emmabodahus nr 1 tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Emmaboda jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kalmar län gör att företag trivs där.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Emmabodahus nr 1 är ej momsregistretat och har organisationsnummer 732400-1937.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0471-10607 alternativt besöka eller skicka post till Riksbyggens Bostadsrättsförening Emmabodahus nr 1 på följande adress Söderg. 31 A, 361 31, Emmaboda.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Emmabodahus nr 1 är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Riksbyggens Bostadsrättsförening Emmabodahus nr 1 så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Karlsson, Peter Jonas som är född 1967 och har titeln Suppleant . Olsson, Hans Torgny som är född 1964 och har titeln Suppleant , Söderqvist, Charlotta Ida Carina som är född 1983 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.