Folkets Hus i Lindås u.p.a., Föreningen

Kalmar län

Information

Folkets Hus i Lindås u.p.a., Föreningen hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Emmaboda som är den kommunen där Folkets Hus i Lindås u.p.a., Föreningen finns. I Emmaboda så finns det många olika Ekonomisk förening och i Kalmar län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Folkets Hus i Lindås u.p.a., Föreningen tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och bolaget har ej F-skatt. Folkets Hus i Lindås u.p.a., Föreningen har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Folkets Hus i Lindås u.p.a., Föreningen så kan ni göra det genom att skicka er post till Flygtv. 4, 361 42, Lindås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0471-13330.

Emmaboda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Folkets Hus i Lindås u.p.a., Föreningen har idag 732400-0319 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Lindqvist, Märtha Helena -Nilsson, Bengt-Olof är den som för stunden ansvarar för Folkets Hus i Lindås u.p.a., Föreningen

Föreningen har till ändamål att genom förhyrande av lokaler samt köp eller byggande av hus tillhandahålla Lindås arbetare och när- stående organisationer lämpliga lokaler.

I Folkets Hus i Lindås u.p.a., Föreningen så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fransson, Tommy Björn Mickael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jäghagen, Per Håkan Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per-Olof Vallentin som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Johan Karl Bengt som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Märtha Helena som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt-Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotStrandberg, Bo Kent-Göran som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Boman, Ingemar Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Everhult, Lars Rune som är född 1963 och har titeln SuppleantGustafsson, Peter Rolf Steve som är född 1962 och har titeln Suppleant.