eLBe redovisningsbyrå

Kalmar län

Information

651118-XXXX är organisationsnummer för verksamheten eLBe redovisningsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som eLBe redovisningsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Emmaboda som är den kommunen som eLBe redovisningsbyrå finns i.

eLBe redovisningsbyrå har varit registrerat sedan 1991-01-30 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för eLBe redovisningsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

eLBe redovisningsbyrå är och det finns flera verksamheter i Emmaboda som också är .

Firmatecknare för eLBe redovisningsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med eLBe redovisningsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0470-21272 eller genom brev på följande adress:

Bokföring, skrivtjänster m m

Det finns olika personer som har en koppling med eLBe redovisningsbyrå och det är Gustafsson, Lilian Birgitta som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,